3 d’oct. 2015

Mestres per Youtube

Bona nit i benvinguts al blog!

Hui us tinc preparada una entrada voluntària sobre un canal de Youtube que segueix des de fa ja un any. Es tracta del canal d' Elisa Hernández, una mestra d'Educació Infantil que puja vídeos al seu canal en els que ens conta algunes coses de com fa ella el seu treball.
 

Vaig trobar aquest canal quan encara no havia començat la carrera i hem va agradar perquè, per molta informació que ens donaren sobre la carrera, veure com treballava realment una mestra d'infantil (el seu dia a dia, les seues idees, etc.) va fer que hem donara compte de què aquest era el treball que m'agradaria fer.

És veritat que fa ja molt de temps que Elisa no puja vídeos, però de totes formes, crec que el contingut que hi ha al canal, encara que no siga recent, és de molt interés. Us deixe ací l'enllaç del canal i a més alguns dels vídeos que més destaquen en la meua opinió.

Per últim, us deixe també el seu blog "Enseñando a aprender. Aprendiendo a enseñar". Hem pareix que és un blog super interessant que ens pot aportar moltes idees per a l'hora de programar activitats, ja que hi ha una gran varietat de contingut, o simplement inspirar-nos en el treball d'Elisa. A més, considere que el blog està molt bé organitzat i que Elisa explica de forma molt detallada les coses.

Espere que us haja agradat i...fins a la pròxima amants de les TIC!

"Así soy yo: Evolución del dibujo de la figura humana"

 
 
"Las tardes en Educación Infantil"
 

"La asamblea en Infantil"




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada