1 d’oct. 2015

01/10/12 DIARI

Diari de classe:

Hui a classe Rosabel ens a mostrat algunes coses noves sobre el PowerPoint i el Word com han sigut posar vídeos al Power i crear automàticament un índex al Word. Estic segura que la segona ens ha vingut de meravella a tots per a estalviar temps als pròxims treballs!

A continuació, ens a recordat que l'entrega del treball de l'endevinalla serà el pròxim dimarts i ens a avisat que prompte deurem fer un treball de teoria que cal fer-lo en grups de 4. Nosaltres ja hem format el grup: Nieves, Noelia, Marina i jo.

Per últim, Rosabel ens a mostrat diverses aplicacions web per a crear imatges que en un futur podrem utilitzar amb els nostres alumnes, com per exemple, si fem un teatre i volem posar un cartell per a anunciar-lo a la pàgina del col·legi.

Aquestes aplicacions les hem utilitzat per a fer dues entrades noves al blog, les quals he fet amb la meua companya Nieves. La primera consistia en crear 4 imatges seguint les indicacions que la mestra ens havia donat per a cada una d'elles i la segona en crear un cartell de pel·lícula.

Crec que ha estat molt interessat que Rosabel ens haja mostrat aquesta aplicació. Si voleu utilitzar-la, podeu punxar en les imatges que he creat jo amb l'aplicació per al meu blog i clicant ens els ellaços.

 
http://www.imagechef.com/ic/es/word_mosaic/
 
 
http://www.imagechef.com/ic/es/draw/
 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada