5 d’oct. 2015

Imatges amb imagechef

Bon dia:

En aquesta pràctica, hem treballat la meua companya Nieves Amorós i jo juntes de nou. La pràctica consistia a crear imatges a partir de les indicacions de la nostra mestra, Rosabel. Cada imatge està relacionada amb el valencià, però cadascuna té el seu significat.
 

1. Quina sort de ser valencians
Hem creat aquesta imatge perquè volíem llançar el missatge de què tenim sort de tindre una llengua pròpia, uns costums i una història que ens caracteritza. Per aquest motiu, hem triat el símbol del trévol que significa sort i aquesta frase. Per a crear-la hem utilitzat una aplicació que podeu veure-la clicant en la imatge.
 


http://www.imagechef.com/ic/es/word_mosaic/

 

2. Amor pel valencià.
Aquesta imatge vol expressar l'amor que cal tindre per la nostra llengua, ja que cada vegada més la gent està deixant d'utilitzar la seua llengua materna, és a dir, el valencià. Per aquest motiu, és necessari potenciar l'ús del valencià per a no córrer el risc que aquesta desaparega. Hem de cuidar la nostra llengua!
 
 
 

Aquesta imatge ha sigut personalitzada d'aquesta aplicació: http://www.imagechef.com/ic/es/draw/


3. Caminant, no hi ha camí, fem camí caminant.
Hem elegit aquesta frase de Machado perquè el que pretenem transmetre és que s'ha de continuar caminant sobre el valencià perquè no es perda i mai deixar d'aprendre. Per a personalitzar aquesta imatgem hem utilitzat aquesta aplicació.
 
 



4. Els fallers.
Per últim, hem creat una samarreta d'un equip de bàsquet valencià i per al nom hem triat "Els Falleres". Això es deu al fet que les falles són les festes més característiques de València i es van crear a partir de l'antiga tradició dels fusters que en vespres de la festa de San José cremaven les coses que no anaven a utilitzar més. Per a visitar l'aplicació podeu clicar en la imatge.
 
 
http://www.imagechef.com/ic/es/basketball/


En conclusió, aquesta pràctica ens ha paregut molt interessant perquè mitjançant elles hem pogut reflectir la importància d'anar fomentant el valencià. A més, hem pogut aprendre com personalitzar i crear imatges per a futures activitats com mestres.


Esperem que us haja agradat...Fins a la pròxima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada