5 d’oct. 2015

Cartell amb Bighugelabs.

Benvinguts a tots i a totes:

Hui de nou us traem una nova entrada en la qual la meua companya Andrea Checa i jo hem creat un cartell de cinema anunciant la pel·lícula Inside Out. Hem elegit aquesta pel·lícula perquè considerem que es tracta d'una opció perfecta per a treballar l'educació emocional a l'aula d'infantil.

 
Com tots sabem, educar en les emocions és molt importat, no soles per als més xicotets sinó per a tots. Conéixer els nostres sentiments (com actuar quan sentim tristesa o malestar, com calmar-nos quan ens sentim frustrats o com gaudir del sentiment de felicitat) són coses que no es donem com una assignatura a l'escola però que són elements vitals per al desenvolupament emocional de les persones.
 

Ací teniu el resultat final del nostre cartell:
 
Per al disseny, hem utilitzat un fon blanc que ressalta les figures dels protagonistes, ja que aquestes són de diferents colors (verd, blau, groc, morat i roig). D'aquesta forma si treballarem o mostrarem el cartell als nostres alumnes dirigirien tota l'atenció a ells i podríem explicar que cada color representa una emoció (asc, tristesa, alegria, por i fúria).
 
 
Pel que fa a les lletres, hem elegit un disseny senzill en color negre i blau per a donar-li, com hem dit abans, tot el protagonisme als personatges. Hem col·locat també dues frases: 
  • La primera d'elles diu: "Endevines què hi ha al teu cap?", ja que en la pel·lícula podem observar com els protagonistes controlen les emocions des del cap i també és al cap on transcorre quasi tota la trama.

  • La segona frase diu: "Una pel·lícula plena d'emocions" i aquesta frase l'hem elegit, òbviament, perquè tota la pel·lícula tracta del funcionament de les emocions.

Us recorde que aquesta pràctica i aquesta imatge l'hem creat amb l'aplicació http://bighugelabs.com/poster.php
 
 
Fins a la pròxima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada