6 d’oct. 2015

06/10/15 DIARI

Diari de classe:

Hui es suposava que anàvem a veure els PowerPoint de les endevinalles a classe, però la mestra Rosabel ens a dit que l'hauríem de deixar per al dijous perquè hui tenia una reunió molt important a la que no podia faltar.

Per aquest motiu, ens ha mostrat i explicat com seria la següent pràctica per a què gastatrem la classe per començar-la. Es tracta de dues pràctiques en parelles, la primera és fer un àlbum digital, però aquesta l'hem deixat per un altre dia. La segona consistia a crear una pàgina web al Google Sites per a fer una Cacera del Tresor.

Rosabel ens a mostrat uns quants exemples perquè ens férem una idea de com havíem de fer-la i, a més, ens ha explicat tot el que necessitàvem saber, ja que ella no podia estar amb nosaltres durant la classe.

Per si no sabeu què és una Cacera del Tresor us deixe ací la definició que ens donava un dels llocs web que ens ha mostrat Rosabel:

"Una cacera del tresor és un recurs educatiu amb moltes possibilitats didàctiques i competencials que es pot utilitzar en totes les àrees i nivells educatius. Consisteix en desenvolupar una unitat didàctica o un nucli d’activitat concret utilitzant les TAC a l’aula. A més, aconsegueixen despertar l’interés de l’alumnat i permeten treballar diferents continguts segons el ritme d’aprenentatge de cada alumne."

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada