30 de set. 2015

29/9/15 DIARI

Diari de classe:

Durant la classe de hui, hem continuat treballant en la pràctica de l'endevinalla. Però, abans de tot, Rosabel ens ha contat que el dia 1 de desembre es realitzarà un congrés del CIPI (Congrés Internacional i Interuniversitari contra la Pobresa Infantil al Món) en la nostra facultat d'Educació.

Per aquest motiu, ens ha avisat que per a l'ocasió necessitarà alguns voluntaris i que en les primeres persones que ha pensat ha sigut en nosaltres. En la meua opinió, em pareix una molt bona oportunitat però no estic segura de si vaig a poder participar com voluntària.

Per altra vanda, Rosabel ens ha ensenyat com insertar sons al Power i les diverses possibilitats que hi ha per a fer-lo. Ademés, ens ha indicat la data d'entrega del treball que será el pròxim dimarts.

Com he dit al començament d'aquesta entrada, Nieves i jo hem continuat fent l'endevinalla al PowerPoint i, a pesar que hem treballat molt, encara ens queden moltes coses per fer. Toca treballar!



Per últim, us deixe ací la pàgina del CIPI per si voleu tindre més informació sobre les ciutats on es farà aquest congrés.

http://www.cipinfancia.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada