3 de nov. 2015

03/11/15 DIARI

Diari de classe:

Al començament de la classe Rosabel ens ha explicat les pautes que seguirà per a avaluar les exposicions dels treballs de teoria. Aquestes les van crear els alumnes de l'any passat i les podeu trobar fent clic ací.

A continuación, ens ha comentat aspectes a tenir en compte per a l'hora de fer l'exposició però sobretot s'ha centrat en el disseny de la presentació. Ens ha recordat que aquesta no es tracta d'una exposició per a nens sinó que és una exposició universitària, per això els gifts, les lletres de fantasia o els fons en mosaic no tenen sentit en ella.

Per sort, la presentació del meu grup no tenia cap element d'eixos i considere que hem encertat amb ella.

Després, hem provat l'aplicació Kahoot!, per a fer alguns qüestionaris senzills a classe i comprovar si seria una bona eina per a realitzar els qüestionaris dels treballs de teoria. A més, Rosabel ens ha mostrat uns vídeos de l'ús d'aquesta aplicació a l'aula d'infantil, que podeu veure clicant ací.

 
Per últim hem utilitzat l'aplicació PicMonkey, que serveix per a editar fotografies. Demà haurà una nova entrada amb l'edició de la imatge que he creat amb la meua companya Nieves.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada