29 d’oct. 2015

29/10/15 DIARI

Diari de classe:
 
Hui hem acabat de fer el mural amb l'aplicació Linoit, el qual en el nostre cas, tractava sobre les estacions. Després, quan tots l'hem terminat l'hem posat a la llista de classe i alguns voluntaris com la meua companya i jo hem eixit a exposar-lo.

Nosaltres hem enfocat el mural com un indexe per als nostres alumnes a l'hora de treballar amb ells les estacions. Si voleu veure'l podeu punxar damunt la següent imatge:
 
http://linoit.com/users/NievesAmoros/canvases/Nanides


A continuació, Rosabel ens ha mostrat l'aplicació Automotivator la qual ens permet crear cartells amb frases. Aquesta aplicació l'hem gastat per a crear un cartell relacionat amb l'Educació Infantil i després penjar-lo al mural col·lectiu de la classe. En aquest mural apareixen totes les imatges fetes pel nostre grup.

Ací us deixe la imatge que hem creat la meua companya Nieves i jo:
 
 


Per últim, Rosabel ens ha confirmat les dates d'exposició de cada grup, que en el nostre cas serà el 17 de novembre. A més, ens ha dit que ens descarregarem al mòbil l'aplicació Kahoot per, des d'ella, contestar a les preguntes que ens faran els companys quan hagen d'exposar.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada