18 de set. 2015

¡Aprenent els colors!


Hola a tots i totes:

En aquesta pràctica treballaré amb la meua companya Nieves Amorós. Juntes us mostrarem alguns recursos perquè els xiquets d'infantil aprenguen els colors.
En concret, anem a treballar els colors primaris i secundaris mitjançant dues activitats en les quals necessitarem l'ajuda de les Tic.
 
Hem elegit aquest tema perquè és un objectiu curricular d'aquesta etapa. A més, perquè és un tema molt divertit i participatiu amb el qual els xiquets gaudeixen molt.

Si aquest tema es portés a l'aula, el treballaríem d'aquesta forma:

1) Veient el vídeo dels colors primaris i secundaris.

Organitzarem als xiquets en una assemblea i els explicarem que anem a veure un vídeo en el qual apareixen uns ninots fets de plastilina que ens explicaran com es formen els colors secundaris (taronja, verd i morat).




Aquest recurs l'hem elegit perquè és una forma més visual per a entendre com es formen els colors secundaris a partir dels primaris.

2) Joc dels colors

Una vegada els xiquets hagen vist el vídeo i l'hagem comentat tots junts, anirem als ordinadors per a fer una activitat relacionada amb la formació dels colors secundaris. En aquesta activitat apareix un pardalet mostrant-mos un color, aleshores els xiquets hauran de fer saltar al ninot de l'esquerra en els colors adequats perquè es forme aquest color. El recurs que utilitzarem serà aquest:

 
 http://peepandthebigwideworld.com/en/kids/games/10/paint-splat/



Aquest recurs l'hem triat de:



Esperem que us haja agradat, fins a la pròxima!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada