22 de set. 2015

22/9/15 DIARI

Bon dia amants de les TIC:

 Hui és dimarts i, com la mestra ja ha terminat d'explicar-mos tot el funcionament del blog, hem passat a fer coses noves.

El primer que hem fet, ha sigut visitar la pàgina Wrip Wrap Wrop. Aquesta pàgina està destinada principalment a personalitzar paper de regal, però nosaltres l'hem utilitzat per a fer un disseny. Aquest disseny l'hem fet individualment i després l'hem col·locat com a imatge de fon al PowerPoint.






 A continuació, hem visitat la pàgina La Photocabine, la qual serveix per a fer fotos amb moviment. 

http://www.laphotocabine.com/

Quan hem acabat de vore les pàgines, la mestra ens ha explicat com haurà de ser la primera pràctica que hem de fer en parelles. Consisteix a fer un PowerPoint en el qual contem una endevinalla per als xiquets d'infantil i on haurà d'aparéixer gits, sons, fotos, etc. Perquè sapiguem com es feia ens ha mostrat diversos exemples.

Per últim, com el necessitem per a fer la pràctica, hem aprengut com utilitzar el PowerPoint. Entre altres coses, hem aprengut com posar un gift en moviment, com fer que les diapositives passen sense que hàgem de fer clic en elles, com eliminar el fon de les imatges, etc.

En resum, ha sigut una classe molt dinàmica perquè, a la vegada que la mestra explicava nosaltres anaven posant en pràctica el que deia, i ara ja estem preparats per a fer un bon ús del PowerPoint per a la pràctica de l'endevinalla.

Espere que us haja agradat i... fins a la pròxima!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada