12 de nov. 2015

12/11/15 DIARI

Diari de classe:

La classe de hui l'hem començant acabat de veure l'exposició que vam deixar sense acabar l'últim dia perquè no hi havia temps.

A continuació, hem vist el tema de teoria "Internet com a mitjà d'informació, comunicació i aprenentatge", el qual han exposat aquestes companyes (com sempre, us deixe els seus blogs fent clic en els noms):

Novella Martínez, Vanessa

González García, Paula

Saus Rodríguez, Estefanía

El tema tractava sobre la web 2.0 i de com l'usuari ha deixat de ser un objecte passiu. També ens han parlat dels principals cercadors, els principals portals educatius, algunes bases de dades, etc. Ús deixe ací la seua presentació:







Segonament, hem vist el tema "El programari lliure aplicat a l’educació. Llicències Creative Commons. Lliurex" que han exposat aquestes companyes:





Aquest tema m'ha paregut molt interessant i parlava sobre Lliurex, un sistema alternatiu a Windows que serveix per a la Comunitat Valenciana. Ens han explicat què és el Software lliure, qui el va crear, quines coses podem fer amb lliurex, ect.

I, a més, ens han explicat les llicències creatives commons, les quals permeten restringir l'ús que podem fer altres usuaris de les nostres obres.

Quan hem realitzat el qüestionari amb Kahoot, he quedat la sèptima però les companyes han tancat el Kahoot principal i aleshores tots hem perdut els nostres resultats. Una llastima però a la següent classe el tornarem a repetir.

Per últim, us deixe ací la seua presentació:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada