13 d’oct. 2015

Àlbum digital

Bon dia a tothom:

La meua companya i jo en la cacera del tresor hem elegit el tema Ratolí Pérez perquè pensem que és un tema molt interessant i proper als xicotets. A més, aquest tema causa curiositat en ells, ja que es pregunten com el ratolí sap quan ha caigut la dent o els regals que ells demanen, etc. Aleshores, pensem que és un tema que va provocar la participació de tots i va captar l'atenció.

A continuació, hem fet un àlbum digital amb imatges contant un poc els aspectes bàsiques del Ratolí com: que menga, en què moment del dia vie el ratolí, etc. i d'aquesta manera recorden també el que han aprés.

Per altre lloc, en l'àlbum hem posat una metàfora perquè els xiquets poden establir relacions, és a dir, que els xicotets siguen capaços de comparar el color de la dent amb la neu. Ací us deixem el nostre àlbum.


Què us ha paregut? Us ha agradat?
 
En conclusió, pensem que aquesta pràctica de fer un àlbum digital és molt pràctica per al nostre futur com docents perquè en un moment pots tindre un àlbum digital per a ensenyar als teus alumnes o contar un conte mentre veuen l'àlbum amb les seues imatges.

Fins a la pròxima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada